Sommerferie

Performex holder sommerferie fra d. 16. juli til d. 31. juli. Vi er tilbage i august og svarer hurtigst muligt på jeres henvendelser. Vi ønsker alle en god sommer! 

Næste udbetalingsrunde

Næste udbetaling bliver ved udgangen af september måned 2020. Vi adviserer som altid pr. mail, når vederlagene kommer til udbetaling.  

Baggrundsmusikken – nyt område for Performex

Vi har modtaget en del indberetninger for baggrundsmusik, men vi vil gerne have endnu flere. Så har du indspillet baggrundsmusik til en TV-produktion i 2019, så hører vi meget gerne fra dig. Det er nemlig et nyt område for Performex, at man også kan få udbetalt vederlag for at have indspillet baggrundsmusik til TV-produktioner. Det være sig breakers, jingler, kendinger, m.m. Det betyder, at du nu kan indberette din medvirken i et stykke baggrundsmusik ved at indsende kontrakter m.m. på samme måde som med live-medvirken. Kontrakter for baggrundsmusik vil indgå i fordelingen på lige vilkår som øvrige kontrakter. Det er stadig afgørende, at du har bevaret dine rettigheder for, at det kan udløse vederlag fra Performex.  

Nåede du ikke vores deadline for indberetning?

Hvis du ikke nåede vores deadline for indberetninger, så indsend dine indberetninger til os hurtigst muligt. Vi fortsætter med at efterbehandle og registrere de mange indberetninger, vi har modtaget, og vi laver løbende opsamlinger. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal indsende til os, så kontakt os gerne, eller læs mere her.