Tak for alle jeres indberetninger af jeres TV-medvirken!

Først og fremmest tusind tak for alle jeres indberetninger af jeres TV-medvirken. Vi har modtaget rigtig mange indberetninger og dokumentation, og vi er i fuld gang med at efterbehandle og registrere det hele. 

Pga. Corona-situationen arbejder vi hjemmefra efter myndighedernes anbefalinger, men du kan stadig få fat i os på tlf. og mail. Nedlukningen af Danmark har enorme konsekvenser for hele musikbranchen, så vi arbejder hårdt på at kunne udbetale pæne vederlag til september. Hvis du mangler at indberette nogle TV-optrædener, så send endelig dokumentation ind for det. Vi har en forældelsesfrist på tre år, så du kan indberette for TV-optræden i 2017, 2018 og 2019. Vi arbejder på at udbetale opsamlinger løbende.

Baggrundsmusikken – nyt område for Performex

Vi har modtaget en del indberetninger for baggrundsmusik, men vi vil gerne have endnu flere. Så har du indspillet baggrundsmusik til en TV-produktion i 2019, så hører vi meget gerne fra dig. Det er nemlig et nyt område for Performex, at man også kan få udbetalt vederlag for at have indspillet baggrundsmusik til TV-produktioner. Det være sig breakers, jingler, kendinger, m.m. Det betyder, at du nu kan indberette din medvirken i et stykke baggrundsmusik ved at indsende kontrakter m.m. på samme måde som med live-medvirken. Kontrakter for baggrundsmusik vil indgå i fordelingen på lige vilkår som øvrige kontrakter. Det er stadig afgørende, at du har bevaret dine rettigheder for, at det kan udløse vederlag fra Performex. 

Nåede du ikke vores deadline for indberetning?

Hvis du ikke nåede vores deadline for indberetninger, så indsend dine indberetninger til os hurtigst muligt. Vi er som nævnt i fuld gang med at efterbehandle og registrere de mange indberetninger, vi har modtaget, og vi laver løbende opsamlinger. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal indsende til os, så kontakt os gerne, eller læs mere her.